Dinafem White Widow Autoflowering

Dinafem White Widow Autoflowering

22,00 €
Z DDV

Auto izvedba legendarne White Widow, primerna za urbane vrtičke

Št. semen
Količina

Brez semen White Widow Autoflowering Dinafem enostavno ne bi mogel. Nizozemska klasika v auto izvedbi je bila ustvarjena s križanjem dveh vrhunskih sort: White Widow in Critical + Autoflowering in ustvari resnično kompaktne rastline, ki so odlične za gojenje na balkonih in terasah, imajo pa izjemen indica učinek, ki lahko ublaži stres, pomanjkanje apetita in pomaga pri nespečnosti.

Morfologija

Semena White Widow Autoflowering postanejo živahno rastoče rastline tipične indica oblike z nizko in razvejano strukturo. Dinafem White Widow Autoflowering ustvari veliko in debelo glacno socvetje (cola), ki je obdana z mnogimi majhnimi, vendar enako gostimi cvetovi na stranskih vejah.

Donos

Rastline, ki zrastejo iz semen White Widow Autoflowering imajo povprečen donos tipičnih indica gostih, okroglih in zelo smolnatih cvetov.

Aroma in okus

Dinafem White Widow Autoflowering ima zelo privlačno sadno, cvetlično in svežo aromo, ki jo spremljajo pridihi citrusov in svežega cvetja.

Efekt

Učinek, ki ga ima White Widow Autoflowering je tipičen za indico: močan, pomirjujoč in sproščujoč. Kot nalašč za počitek. Zahvaljujoč dovolj visoki vsebnosti THC je White Widow Autoflowering primerna tako za rekreativne uporabnike, ki želijo uživati v sproščujočem učinku, kot tudi za terapevtske uporabnike, ki trpijo zaradi stresa, nespečnosti ali pomanjkanja apetita.

Vzgoja

Zahvaljujoč majhnim dimenzijam rastlin so semena White Widow Autoflowering primerna za gojitelje, ki iščejo diskretno in za vzgojo enostavno sorto konoplje, primerno za terase in balkone. Ker je autoflower izvedba, bo pripravljena na žetev v manj kot 80. dneh od vzklitja, kar je velika prednost za vse, ki živijo v vlažnih podnebjih ali tam, kjer so poletja kratka. Pravzaprav je White Widow Autoflowering sorta, ki se ne spoprijema dobro z visoko vlago, ker njeni široki listi in kompaktna struktura niso ustvarjeni za zračnost in perspiracijo. Tato najboljše uspeva v suhih, zmernih in sončnih razmerah.

So pa semena White Widow Autoflowering zelo primerna za vzgojo v zaprtih prostorih in growboxih. V tem primeru so najboljša izbira 400-600W HPS sijalke z 20/4 režimom osvetljave.

Neglede na to kje raste, pa potrebuje vsaj 10L lonec in zelo zračen substrat, ki bo koreninam omogočil kar najbolje izkoristiti razpoložljiva hranila. To se doseže tako, da se v izbrani substrat doda perlit ali do 1/3 kokosovega substrata (Coco Coir). Poleg tega je priporočljivo zalivati pogosteje, vendar z manjšo količino vode, ki ne sme zastajati na vrhu lonca ali v podstavku. Za vzgojo semen White Widow Autoflowering je priporočljiv zmeren gnojilni režim, po navodilih proizvajalca ali manj.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 65% indica, 35% sativa
  • Genetika: Critical+ Auto x White Widow
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11-12 tednov
  • Donos indoor: 25-60g/m2
  • Donos zunaj: 40-160g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,5-1,1m
  • THC: 9-12%
  • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem White Widow Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki