Dinafem Critical Cheese Autoflowering

Dinafem Critical Cheese Autoflowering

22,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba izjemne Critical Cheese

Št. semen
Količina

Dinafem Critical Cheese Autoflowering ima močan rodovnik čiste indice v autoflower izvedbi, odlična izbira za relaksacijo in kadar mora intenziven okus igrati pomembno vlogo. Semena Critical Cheese Autoflowering je ustvarila Dinafemova ekipa strokovnjakov z namenom poslati v svet konoplje avtomatsko verzijo visoko cenjenega Critical Cheese. Naredili so vse v njihovi moči, da bi ohranili vse čudovite lastnosti prednice, hkrati pa dodali prednosti autoflower genov.

Morfologija

Critical Cheese Autoflowering zraste v srednje veliko rastlino, ki spominja na Skunk, z obliko smreke s srednje veliko internodalno razdaljo, velikim glavnim socvetjem in obilico stranskih vej.

Donos

Dinafem Critical Cheese ustvari obilen pridelek debelih, zbitih cvetov, hkrati pa ne potrebuje veliko pozornosti.

Aroma in okus

Resnična poslastica za vse, ki iščejo intenzivne in posebne okuse. Je autoflower sorta, ki ji je z neverjetnim okusom uspelo prepričati tudi najbolj zahtevne uporabnike. Critical Cheese Autoflowering ustvari močno mešanico arom sveže limone in sira z žlahtno plesnijo, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Efekt

Ta hibrid bo nedvomno premamil ljudi, ki hočejo močan učinek. Ustvari zelo sproščujoč in dolgotrajen efekt, odličen za večerno uporabo pred spanjem.

Vzgoja

Poleg neverjetno živahne rasti je Dinafem Critical Cheese Autoflowering odličen za vse vrtnarje, ki nimajo veliko časa. Kratek, 65-75 dnevni življenjski cikel ji dovoli, da dozori tudi več kot enkrat na leto. Ker ni odporna na posledice vlage je primerna za toplo, sredozemsko podnebje ali rastlinjake. Vseeno je zaradi hitre rasti, ki zmanjša tveganje za plesni in nadloge izjemno primerna tudi za tiste, ki se z gojenjem ukvarjajo prvič.

Dobro uspeva tudi v growboxu in drugih zaprtih prostorih za gojenje rastlin, tudi kjer primanjkuje prostora. Kot pri vseh hitrorastočih sortah je tudi za gojenje Dinafem Critical Cheese Autoflowering priporočljivo v substrat vmešati 30% kokosovih vlaken (Coco Coir), ki izboljšajo zračnost, tak substrat pa rastlini omogoči, da razvije svoj maksimalen potencial. Priporočljivo je tudi pogostejše zalivanje z manjšimi količinami vode in hranil, priporočen osvetljevalni režim pa je 20/4.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Critical+ Auto x Cheese Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 9-11 tednov
  • Donos indoor: 40-160g/m2
  • Donos zunaj: 60-180g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,5-1,2m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical Cheese Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki