Dinafem Bubba Kush

Dinafem Bubba Kush

26,00 €
Z DDV

Legendarna indica in ena najbolj cenjenih sort vseh časov

Št. semen
Količina

Dinafem Bunna Kush je feminizirano seme legendarne sorte in ker je ena najbolj cennjenih sort, nikakor ni mogla umanjkati v njihovem katalogu. Zgodba ene najbolj priljubljenih sort sega v devetdeseta leta, ko so nekateri ljubitelji Kush genetike v Los Angelesu poskusili s križanjem ustvariti nove sorte. Poimenovana po svojem ustvarjalcu, gojitelju po imenu Bubba, ki jo je ustvaril po naključju, je hitro postala najbolj priljubljen cvet znanih reperjev, kt je na primer Cypress Hill. Govori se, da je bilo med Bubba-manijo mogoče pol kilograma prodati za 8000$. Dinafemov Bubba Kush izhaja iz vrhunskega klona pred letom 1998 in zvesto odraža čudovite lastnosti, ki so naredile Bubba Kush najbolj cenjeno od vseh sort; močan okus po gorivu in kavi ter močan pomirjujoč učinek.

 • 1. mesto v kategoriji "Outdoor", 2015 Copa Cannabis (Uruguay)

Morfologija

BubbaKush je precej grmičasta rastlina, kompaktna z malo vejami in kratko internodalno razdaljo. Zaradi enostavnega usmerjanja in kontrole višine je odlična izbira za majhne prostore, saj v growboxu ne zraste višje od enega metra. S presenetljivo širokimi listi, dobro razvitimi stranskimi vejami in neprekosljivo gostoto, je Bubba Kush najčistejša indica doslej. Velika večina rastlin ob koncu cvetenja postane čudovito temne barve. Ko se v temnozelen vrhnji del pomešajo vijolični listi, postane Dinafem Bubba Kush prava lepotica.

Donos

Bubba kush je znan po odličnem pridelku, ne toliko po količini ampak po kvaliteti. Neverjetno kompaktni cvetovi, posuti s trihomi, kompaktni, s čudovito edinstveno aromo in legendarnim učinkom. Poleg tega je njena smola ena njenih najpomembnejših prednosti, saj je vrhunske kakovosti.

Aroma in okus

Dinafem Bubba Kush ustvari edinstveno aromo. Izraz "diši kot Bubba" ni iz trte izvit. Opisuje mešanico goriva in zemlje z notami kave, začimb in citrusov, ki se opazijo tudi v neverjetnem okusu.

Efekt

Zadetost, ki jo ustvari Bubba Kush je zelo močna, hkrati pomirjujoča in dolgotrajna. Doseže lahko 18% THC, zato je priporočljiva zmernost, predvsem pa previdnost, ker je učinek res močan in lahko nevajenim povzroča preglavice. Učinkuje na celo telo, naenkrat lahko sprosti napete mišice, hkrati pa v trenutku zbistri um.

Vzgoja

Ker je zelo hvaležna rastlina, je Dinafem Bubba Kush primerna za vse vrste gojiteljev, vključno z začetniki. Odporna na sušo in s kratkim ciklom cvetenja v 60-65 dneh ustvari čudovite rezultate v zameno za zelo malo pozornosti. Ima samo eno pomanjkljivost - veliko izjemno širokih listov, ki lahko preprečijo svetlobi dostop do cvetov v sredini. Za to obstaja enostavna rešitev; obrezovanje.

Ob koncu vegetativne rasti je potrebna pazljivost, saj lahko hitro pride do nevšečnosti. Liste v sredini je potrebno odrezati, da ne prekrivajo cvetnih nastavkov, hkrati pa tako poskrbimo za učinkovito prezračevanje. Na ta način bodo glavne veje in cvetovi rasli neovirano in brez težav z vlago. Na prostem je Bubba Kush pripravljen na žetev sredi oktobra.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 90% indica, 10% sativa
 • Genetika: Pre'98 Bubba Kush x Pre'98 Bubba Kush
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8-9 tednov
 • Čas žetve: sredi oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 18 %
 • CBD: 0,22%

Uradna stran izdelka: Dinafem Bubba Kush

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki