Dinafem Purps ♯1

Dinafem Purps ♯1

28,00 €
Z DDV

Okusna in donosna sorta čudovitih barv in unikatno aromo

Št. semen
Količina

Dinafem Purps #1 je Dinafemova sorta konoplje z dvema izrazitima lastnostima: nekaj intenzivno vijoličnimi in jesenskimi odtenki in sadno aromo, ki vas bodo ob prvem vdihu naravnost odvlekla na sprehod po gozdu. Nemogoče se je zdelo ustvariti sorto, ki bi bila tako privlačna kot Dinafem Purple Afghan Kush, vendar je bilo še težje razviti indico s tako intenzivno aromo gozdnega jagodičevja. Vendar je Purps #1 oboje. Čeprav je ljubezen Dinafemove ekipe do Purple Afghan Kush ostala enako močna, so ustvarili sorto, ki jo lahko zasenči. Vijolična rastlina z aromo, ki je bolj podobna vonju sadnega drevja, kot konoplji in z zelo sproščujočim učinkom in ogromnimi, smolnatimi in sijočimi cvetovi indigo barve.

Morfologija

Generalno gledano je Purps #1 rastlina tipično indica oblike, vendar ni 100% indica. Čeprav ima izjemno široke in nazobčane liste, ki so izrazito indica stila, ima nekatere lastnosti, ki nakazujejo drugače. Za začetek, Purps #1 raste zelo živahno in se zelo raztegne. V višino raste zlahka in ne potrebuje daljše faze vegetacije, hkrati pa ima tudi presenetljivo veliko internodij.

Zato Purps #1 ni kompaktna rastlina, ampak ima veliko zračnost in dovoli svetlobi, da prodre zelo globoko. Taka struktura omogoča velik donos in drastično zmanjša možnost, da glavno steblo prizadanejo težave, povezane z vlago. Gojenje v manjših prostorih ni priporočljivo, saj je vse prej kot diskretna.

Povprečna višina Purps #1 je 1,3 - 1,5m, če pa bi se gojila na evropski način, bi zlahka presegla 3m. Struktura pa ni njena najbolj presenetljiva lastnost, ampak je to barva. Bogat nabor odtenkov je njena največja prednost: vijolični odtenki se mešajo s temnozeleno barvo in belimi pikami, ki so v resnici trihomi. Resnično lepa rastlina.

Donos

Dinafem Purps #1 ustvari odličen pridelek, ne nujno količinsko, vendar pa sta kvaliteta in izgled tudi zelo pomembna. Cvetovi so vijolični, ogromni, sadno dišeči in polni smole.

Aroma in okus

Purps #1 je ena od sort, katerih okus ostane v spominu. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste našli rastlino z nepozabno aromo, kasneje pa ste jo brez uspeha iskali? Točno to se zgodi z Dinafem Purps #1: Vanjo se zaljubite ob prvem srečanju, niker pa ji ne boste našli para. Ima zelo unikatno aromo. Lahko bi rekli, da je izjemno sadna, kot da bi mešali rdeče jagode z divjim jagodičevjem in pridihom ananasa. Vendar to še ni vsein aroma je precej bolj kompleksna kot "mešanica tega-in-tega s pridihom onega". Ko se enkrat dodobra spoznate s Purps #1, jo boste zlahka razločili med vsemi drugimi sortami in jo temu primerno cenili.

Efekt

Učinek, ki ga ustvari Purps #1 je jasen in sproščujoč. Neglede na visoko vsebnost THC pa učinek ni uničujoč. Občutek je resnično cerebralen in pomaga pri umirjanju misli, hkrati pa ponuja učinek popolne sprostitve mišic.

Vzgoja

Zadovoljitev osnovnih zahtev glede nege in gnojenja so dovolj, da Purps #1 lepo uspeva. Najbolje se obnese zmerna uporaba vode in hranil, neglede na indica dominanco pa ni potrebna daljša faza rasti. Raste živahno in hitro, v growboxu pa dozori po približno 60 dneh cvetenja.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: indica dominantna
 • Genetika: Blueberry x PAK
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 9 tednov
 • Čas žetve: konec septembra/začetek oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: visok %
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Purps #1

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki