Dinafem Shark Attack

Dinafem Shark Attack

20,00 €
Z DDV

Produktiven in nagrajen indica dominanten hibrid z uravnoteženim učinkom

Št. semen
Količina

Shark Attack je sicer majhna, vendar vseeno impozantna rastlina, njen ugriz pa lahko podre tudi najbolj izkušene uživalce. Nastala je s križanjem Super Skunk in White Widow, zraste pa v gosto in kompaktno rastlino, ki je odlična za gojenje v zaprtih prostorih in tiste, ki hočejo gojiti diskretno. Zaradi visoke vsebnosti THC je ena najljubših sort Dinafemove ekipe in odlična za sprostitev. Naj vas velikost ne zavede, tudi če je majhna, ustvari igromen pridelek.

 • 1. mesto v kategoriji "Indoor", Copa Cannabis, Urugvaj, 2015

Morfologija

Dinafem Shark Attack ima videz 100% indice: je kompaktna, razvejana, ima majhno internodalno razdaljo in široke liste. Struktura je gosta in čokata z velikim glavnim socvetjem in številnimi stranskimi vejami, kar ji daje grmičast izgled.

Donos

Za svojo velikost je Shark Attack presenetljivo produktivna. V optimalnih razmerah lahko na prostem ustvari do 1000g na rastlino. Cvetovi so veliki, kompaktni in zelo smolnati. Ena njenih najbolj cenjenih lastnosti je proizvodnja smole. Cvetovi so še posebej presenetljivi, polni oranžnih laskov in trihomov, ki ustvarijo privlačen bel posip tudi po listih. Zato je izjemno primerna za tiste, ki potrebujejo pravo sorto za izdelavo hašiša ali ekstraktov.

Aroma in okus

Shark Attack ima intenzivno in odlično aromo limone in svežega cvetja

Efekt

Še ena od lastnosti, zaradi katerih je Shark Attack že postala legenda Dinafemovega kataloga je visoka vsebnost THC in močan indica učinek, ki je izjemno fizičen. Dinafem Shark Attack je lahko odlična izbira za ljudi, ki trpijo zaradi nespečnosti ali tesnobe, ker sprošča tako um, kot telo in izzove stanje močne zaspanosti.

Vzgoja

Dinafem Shark Attack je zelo enostavna za vzgojo. Skoraj vsak vrtnar lahko iz nje kar najbolje iztisne velik potencial, neglede na izkušnje in znanje. Ni pretirano požrešna, zato standarden gnojilni režim popolnoma zadostuje. Zaradi kompaktnosti je ni potrebno nenehno spremljati, iz istega razloga pa med cvetenjem ne potrebuje opore. To je kar precejšen dosežek, če upoštevamo veliko količino cvetov: vsaka rastlina lahko na prostem ustvari tudi 1kg cvetov. Še ena od odličnih lastnosti Shark Attack je hitro cvetenje, saj je v growboxu pripravljena na žetev po 55 dneh cvetenja.

Njena Ahilova tetiva je vlaga. Gosta struktura jo lahko naredi pravi raj za plesni in glive, ki najbolje uspevajo v vlažnih pogojih. Indice prihajajo iz suhih in vročih podnebij, kot je na primer Afganistan. Debela in čokata struktura s širokimi listi je ustvarjena, da maksimalno izkoristi vsako kapljico vode, ki ji je na voljo. Ta prednost pa v vlažnih pogojih postane slabost. Zato je potrebno biti ob koncu cvetenja pozoren na različne glive in plesni, predvsem Botritis (Bud Rot), sploh če jo gojimo v vlažnih razmerah.

Če jo vseeno vzgajate na prostem, jo je priporočljivo požeti pred sredino oktobra, če pa je bilo že predtem veliko dežja, pa jo je potrebno pozorno spremljati.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 70% indica, 30% sativa
 • Genetika: Super Skunk x White Widow
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-8 tednov
 • Čas žetve: začetek/sredina oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 950g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 12-16%
 • CBD: Visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Shark Attack

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki