Dinafem Royale Haze

Dinafem Royale Haze

24,00 €
Z DDV

Kraljica med sativami s stimulativnim učinkom

Št. semen
Količina

Royale Haze je sorta, katere poreklo pove veliko: Haze #2 in Skunk x Northern Light. Zaradi očitne sativa dominance (85%) je namenjena predvsem ljubiteljem sativ in to tistim, ki ljubijo okus in stimulativen Haze učinek. Dinafem je hotel razviti sativa hibrid, ki ima zelo drugačne lastnosti, rezultat pa je ta kraljica, ki se brez težav postavi ob bok najboljšim aristokratskim primerkom sativ. Zelo priporočljiva sorta za vse zbiratelje elitne sativa genetike.

Morfologija

Čeprav je sativa dominantna je Royale Haze zelo robustna rastlina, katere struktura spominja na Skunk. Zelo razvejana s srednje veliko internodalno razdaljo, dolgim glavnim socvetjem in veliko debelimi cvetovi po celi rastlini. Sčasoma dobi bolj elegantno obliko in včje dimenzije, na prostem pa lahko zraste tudi do 4,5m v višino.

Donos

Ko pride čas za žetev se pokaže česa je Royale Haze sposobna. Ustvari velike in zelo smolnate cvetove, donos v zaprtih prostorih je 450-500g/m2, na prostem pa med 600 in 900g na rastlino. Dinafem Royale Haze ima mnogo fenotipov, prav vsi pa tako v rokah začetnikov, kot profesionalcev ustvarijo kvaliteten pridelek.

Aroma in okus

Royale Haze ima široko paleto okusov in vonjev. Aroma ima zelo dražeče in eksotične pridihe, okus pa je poln not citrusov, cedrovine, Haze, borovcev in Skunka. Okusna kombinacija za najbolj zahtevne uživalce.

Učinek

Vsebnost THC v Dinafem Royale Haze je 16-20%, zato bo močan sativa učinek očaral vse ljubitelje tega genotipa. Občutek je dolgotrajen, zelo poživljajoč in vznemirljiv, deluje pa predvsem na možgane. Odlična sorta za vse ljubitelje sativa genetike.

Vzgoja

Royale Haze je primeren za vse gojitelje, saj ima tri glavne prednosti: raste živahno, dozori hitro in se dobro spopada z vlago. V zaprtih prostorih in growboxih sta SOG in SCRoG metodi tisti, s katerima pokaže vse svoje čare. Na prostem uspeva v suhih, sončnih zmernih in sredozemskih podnebjih ter v zavetju rastlinjaka. Potrebuje bolj zmeren režim gnojenja kot ostali sativa hibridi, zato se je treba izogibati pretiravanju z gnojili. Cvetenje indoor traja 70-80 dni, na prostem pa je primerna za žetev konec oktobra.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 15% indica, 85% sativa
 • Genetika: Haze#2 x (Skunk x Northern Lights)
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 10-11 tednov
 • Čas žetve: konec oktobra
 • Donos indoor: 450-500g/m2
 • Donos zunaj: 600-900g/rastlino
 • Višina zunaj: 4,5m
 • THC: 16-20%
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Royale Haze

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki