Dinafem Haze 2.0 Autoflowering

Dinafem Haze 2.0 Autoflowering

23,00 €
Z DDV

Še izboljšan legendarni Haze autoflowering

Št. semen
Količina

Kdo je rekel, da imajo autoflowerji "zelen" okus? Dinafem je ustvaril Haze 2.0 Autoflowering, da bi dokazal, da tipični okus Haze ni nezdružljiv z genetsko inovacijo. Feninizirana semena Haze 2.0 so nastala s križanjem Haze Autoflowering in Jack Herer in združujejo najboljše obeh svetov: zelo cenjen, klasičen okus Haze in prednosti autoflower genetike.

Haze 2.0 Autoflowering ima močne, dobro definirane značilnosti in je zaradi sativa dominance in izjemno aromatičnega okusa postala dragulj, ki bi ga morali vsi ljubitelji Haze genetike vzgojiti vsaj enkrat v življenju.

Morfologija

Dinafem Haze 2.0 Autoflowering je hibrid z dušo sative, ki ne zraste prekomerno, zato je zelo primerna za vse, ki imajo radi take sorte, vendar potrebujejo maksimalno diskretnost. Zaradi razvejane in goste strukture s srednjo/majhno internodalno razdaljo se na njej razvijejo številna socvetja.

Donos

Haze 2.0 Autoflowering je bila ustvarjena, da bi presegla donos njene sestre Haze Autoflowering in rezultat ne bi mogel biti boljši. Ta večkrat nagrajena sorta ne prinaša samo obilice debelih, kompaktnih cvetov ampak tudi veliko smole. Skratka, ogromni cvetovi pokriti z debelo plastjo lepljive smole, in z malo listja.

Aroma in okus

Okus in vonj Haze 2.0 Autoflowering je resnično intenziven in spominja na kadilo, z notami borovega lesa in limone. Prava poslastica, ki jo bodo znali ceniti vsi ljubitelji tradicionalne arome Haze genetike, hkrati pa si bodo hitro in enostavno napolnili shrambo s cvetovi najljubšega okusa.

Efekt

Dolgotrajen in cerebralen učinek Haze 2.0 Autoflowering ni pretirano močan, je pa zaradi 10-15% THC izjemno uravnotežen in združuje občutek družabnosti in trenutke evforije z nekaj manj psihoaktivnimi obdobji. Odlična za uživanje in smejanje s prijatelji.

Vzgoja

Dinafem Haze 2.0 Autoflowering je tako enostavna za vzgojo, da je odlična za gojitelje vseh ravni, predvsem za novince, ki so šele pričeli z gojenjem. Težko bi se zgodilo, da bi se slabo odzvala na preveliko količino gnojil, prav nasprotno, najbolje bo uspevala z nadstandardnim režimom gnojenja.

Dinafemova ekipa se je potrudila, da je ustvarila zelo stabilno in homogeno sorto, ki omogoča enakomerno porazdelitev svetlobe, zato pa je primerna za growbox in SOG metodo gojenja in vse, ki jim primanjkuje prostora. Na prostem je primerna za balkone in terase, kjer je diskretnost prioriteta. Haze 2.0 Autoflowering je majhna sativa, ki je ne bodo opazili niti najbolj radovedni sosedje. Odlično uspeva v zmernih podnebjih, težav pa ji ne delata niti hlad in vlaga, saj je zelo odporna na plesni in bolezni. Tako kot vsi autoflowerji tudi Dinafem Haze 2.0 Autoflowering pokaže svoj potencial, ko raste v 10-20L loncih z vmešano 1/3 kokosovega substrata, ki izboljša zračnost in pospeši metabolizem. Najbolje jo je zalivati pogosto in z manjšimi količinami vode.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 30% indica, 70% sativa
  • Genetika: Haze Auto x Jack Herer
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 50-170g/m2
  • Donos zunaj: 60-185g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,6 - 1,2m
  • THC: 10-15%
  • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Haze 2.0 Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki