Dinafem White Siberian

Dinafem White Siberian

20,00 €
Z DDV

Zelo donosna in močna indica, ena najbolj priljubljenih Dinafemovih sort

Št. semen
Količina

Feminizirana semena White Siberian se brez problema postavijo ob bok legendarnim sortam, iz katerih so nastala. Ustvarjena so bila s križanjem elitnega klona White Widow in AK-47. Ekipa Dinafem Seeds si je prizadevala ustvariti zelo močan in robusten indica hibrid z visoko vsebnostjo smole. Odličitev, da križajo ti dve sorti se bila pravilna, kajti rezultat je uravnotežen hibrid, ki daleč presega pričakovanja. Bogata dediščina White Siberian je vidna v končnem izdelku in to jo je naredilo eno najpomembnejših in najbolj priljubljenih sort v katalogu.

Morfologija

White Siberian se razvije v srednje velike ali velike rastline, ki z lahkoto na prostem dosežejo višino 2,5m. Imajo močno in robustno strukturo, ki jo sestavlja glavno socvetje in mnoge stranske veje, polne kompaktnih cvetov, ki so manjši, vendar res številni.

Donos

Dinafem White Siberian poskrbi za res obilen pridelek. V zaprtih prostorih donos doseže 550g/m2, na prostem pa okoli 1200g na rastlino, rastline pa dozorijo v izjemno kratkem času. Neverjetna aroma in velika količina smole njenih svetov sta na voljo vsem gojiteljem, tako začetnikom, kot profesionalcem.

Aroma in okus

White Siberian ima zelo posebne organoleptične lastnosti. Vonj je zelo sladek, spremljajo pa ga kisli in zemeljski toni, značilni za indice. Tvegana, a edinstvena kombinacija. Okus je zelo bogat in lepo saden.

Efekt

Indica genotip White Siberian je očiten v učinku, ki ga ima: močan občutek sprostitve s precej močnim in dolgotrajnim psihoaktivnim učinkom. Učinek na telo in um je lepo uravnotežen, odličen za sprostitev. Poleg tega ima mnoge terapevtske lastnosti, ki spodbujajo apetit, lajšajo mišično napetost in celo pomagajo pri spanju. White Siberian je prava izbira za vse, ki se želijo sprostiti in uživati v nepozabni mešanici okusov in arom.

Vzgoja

Zaradi izjemne stabilnosti in robustnosti je White Siberian primeren za vzgojo na prostem in v growboxu. Na prostem se najbolje počuti v suhih, sončnih in zmernih podnebjih ali v rastlinjaku. Če je izpostavljena vlagi, jo je potrebno budno spremljati in se hitro odzvati v primeru napada plesni in gliv. Nikakor ni primerna za gojenje na balkonu ali terasi, saj je enostavno prevelika. Gverilske metode gojenja in gojenje v zaprtih prostorih so najboljša izbira. Cvetenje traja med 50 in 65 dnevi v growboxu, na prostem pa docveti do pričetka oktobra.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 75% indica, 25% sativa
 • Genetika: White Widow x AK 47
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-9 tednov
 • Čas žetve: oktober
 • Donos indoor: 550g/m2
 • Donos zunaj: 1200g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 22%
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem White Siberian

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki