Dinafem Blue Critical Autoflowering

Dinafem Blue Critical Autoflowering

21,00 €
Z DDV

Odličen autoflower hibrid z velikim donosom

Št. semen
Količina

Dinafem je s selektivnim križanjem hotel ustvariti pravo poslastico za čute, sorto, kibi izpolnila pričakovanja tistih, ki želijo izkušnjo s konopljo popeljati korak dlje. Rezultat intenzivnih raziskav je vrhunski autoflower hibrid, ki se ponaša z genetsko dediščino dveh izjemnih sort konoplje: Critical+ Autoflowering in Blueberry Autoflowering.

Morfologija

Dinafem Blue Critical Autoflowering postane elegantna in živahna srednje velika rastlina s hitrim cvetenjem in je enostavna za vzgojo. Rezultat so veliki in kompaktni smolnati cvetovi privlačnega vonja in čudovitih barv. Kadar temperatura ponoči pade za 10°C rastlina postane prava lepotica s škrlatnimi / vijoličnimi odtenki.

Donos

Blue Critical Autoflowering je kot nalašč za tiste, ki bi si radi ustvarili zalogo vrhunskih cvetov v zelo kratkem času. Hitrost autoflowerja, velik pridelek in predvsem kvaliteta so skupaj z debelimi, smolnatimi in aromatičnimi cvetovi argumenti, ki ovržejo pomisleke autoflower skeptikov. Blue Critical Autoflowering je sorta, namenjena najbolj zahtevnim uporabnikom.

Aroma in okus

Dinafem Blue Critical Autoflowering odlikujeta globok, saden okus in aroma, s pridihom limone, jagodičevja in borovca. Prodorna dišava, ki je postala zaščitni znak te izjemne genetske linije.

Efekt

Zahvaljujoč prevladujočim indica lastnostim je učinek bolj fizično sproščujoč, kot cerebralen, vendar močan in dolgotrajen. Odlična sorta za počitek po napornem dnevu, sploh v kombinaciji z drugimi metodami sproščanja.

Vzgoja

Blue Critical Autoflowering je rastlina, ki uspeva tako na prostem, kot v zaprtih prostorih. Ni med najbolj diskretnimi v Dinafem katalogu, zaradi močnih vonjav, ki lahko hitro zapolnijo daljno in bližnjo okolico pa je pri gojenju potrebna previdnost. Za gojenje v growboxu je potreben kvaliteten karbonski filter, na prostem pa samotna lokacija, daleč stran od neželenih obiskovalcev.

Ta indica dominanten hibrid je kot nalašč za začetnike, ki želijo vrhunski pridelek in obilen donos, saj ponuja odlične rezultate že z minimalnim naporom. Vlagi je potrebno posvetiti posebno pozornost, sploh v zadnjih tednih cvetenja, saj se lahko v debelih in kompaktnih cvetovih pojavi plesen.

Kot je pričakovati od genotipa indice, Dinafem Blue Critical Autoflowering ne potrebuje veliko gnojenja. Pri tej sorti se hitro izkaže pravilo, da je manj lahko več.

Kot pri vseh hitrorastočih sortah je tudi za gojenje Blue Critical Autoflowering priporočljivo v substrat vmešati 30% kokosovih vlaken (Coco Coir), ki izboljšajo zračnost, tak substrat pa rastlini omogoči, da razvije svoj maksimalen potencial. Priporočljivo je tudi pogosto zalivanje z manjšimi količinami vode in hranil. Ta poslastica si zasluži maksimalen trud od začetka do žetve, ker lahko le tako zagotovimo popoln izdelek. Po sušenju je priporočljivo cvetove starati vsaj dva meseca.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Critical+ Auto x Blueberry Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 450-500g/m2
  • Donos zunaj: 50-170g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,75-1,5m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Critical Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki