Dinafem Amnesia XXL Autoflowering

Dinafem Amnesia XXL Autoflowering

23,00 €
Z DDV

Avtomatska verzija Amnesie z obilnim donosom

Št. semen
Količina

Dinafem Amnesia XXL Autoflowering je sorta, na katero je ekipa Dinafema zelo ponosna. Zakaj? Ker bo ta tretja generacija konoplje razblinila vse predsodke, ki se običajno pojavljajo glede autoflower genetike. Je izjemno produktivna, vsebnost THCja in okus pa sta točno taka, kot bi pričakovali glede na legendaren rodovnik.

Amnesia XXL je ustvarjena iz Original Amnesia in Original Amnesia Autoflowering in je sativa dominanten hibrid, ki bo navdušil vse, ki imajo radi močno kreativna in psihadelična doživetja, ki jih spremljajo tipični Haze okusi.

Morfologija

Semena Amnesia XXL Autoflowering zrastejo v rastline tipično sativa oblike - vitke, čvrste in podolgovate z velikimi internodalnimi razmiki in elegantnimi listi s tankimi, nazobčanimi listi. Amnesia XXL Autoflowering lahko zraste do 1,7m v višino, kar lahko predstavlja problem pri gojenju v zaprtih prostorih. Vertikalno rast se lahko nadzoruje in usmerja tako, da se priveže vrh rastline in pritrdi nekam nižje. Tako se bo rastlina malo upognila, potrebna pa je previdnost, da se je ne poškoduje.

Donos

Amnesia XXL Autoflowering obrodi bogato in ovrže vse predsodke glede autoflower genetike. To je posledica njenega rodovnika in lastnost vseh Amnesia Haze sort. Cvetovi so tipično sativasti, zračni, podolgovati s posamičnimi izrastki in precej odporni na plesni.

Aroma in okus

Amnesia XXL Autoflowering ustvari izrazit in slasten vonj po Haze, limoni, kadilu in borovcu.

Efekt

Kot pričakovano glede na sativa dominantno sorto, Amnesia XXL ustvari dolgo trajajoč čist cerebralen in psihadeličen učinek. Neiskušeni uporabniki se ne bi smeli igrati z visoko vsebnostjo THC, ki jo naredi primerno za dnevno uporabo ali ustvarjalne aktivnosti, ni pa primerna za uporabo pred spanjem.

Vzgoja

V pravem duhu sative je Amnesia XXL Autoflowering zelo močna rastlina, ki zahvaljujoč veliki internodalni razdalji in ozkim listom vzdrži ekstremno vlažne pogoje. Povrh vsega ima vse prednosti autoflower genetike. Obe lastnosti, odpornost na vlago in kratek življenjski cikel, naredita Amnesio XXL zelo primerno za gojenje v deževnih in vlažnih podnebjih, kjer sušna in vroča obdobja niso dolga. Pri gojenju Amnesie XXL se zelo zmanjša verjetnost okužb z botritisom (Bud Rot), plesnimi in glivami.

Najbolje raste v vsaj 10L loncih, če pa je na voljo dovolj prostora pa tudi 20L. Če raste v zemlji ali podobnem organskem substratu, je potrebno poskrbeti za dobro zračnost, da se lahko korenine dobro razrastejo in posrkajo vsa hranila. Najbolje je vmešati 1/3 kokosovega substrata (Coco Coir).

Amnesia XXL potrebuje pogostejše zalivanje kot fotoperiodne sorte, vendar se prepričajte, da substrat ne ostane preveč namočen.

Pri gojenju v zaprtih prostorih ali growboxu je najboljši režim osvetlitve 20/4 - 20 ur svetlobe in 4 ure teme skozi cel življenjski cikel. Autoflowering sorte se ne zanašajo na fotoperiodo in bodo vzcvetele brez spreminjanja režima osvetljave. Vendar pa velja, da več svetlobe pomeni hitrejšo in bujnejšo rast ter obilnejši pridelek, zato je pri gojenju na prostem priporočljivo to početi v najtoplejših mesecih.

Amnesia XXL kot ekspresivna sativa potrebuje relativno več gnojil, kot druge rastline. Natančne EC in pH vrednosti je težko navesti, saj zanje veljajo različni pogoji. Priporočljivo je nekoliko močnejše gnojenje kot pri drugih sortah in pazljivo spremljanje odziva, dokler ni doseženo pravilno razmerje hranil.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: sativa dominantna
  • Genetika: Original Amnesia x Original Amnesia Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11-13 tednov
  • Donos indoor: 450-500g/m2
  • Donos zunaj: 100-250g/rastlino
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Amnesia XXL Autoflowering CBD

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki