Dinafem Power Kush

Dinafem Power Kush

21,00 €
Z DDV

Uravnotežen hibrid s hitrim cvetenjem in odličnim donosom

Št. semen
Količina

Dinafem Power Kush je ena najpomembnejših Kush različic. In ne samo to, ima tudi velik donos. Dinafem je hotel ustvariti močno in kompleksno sorto in to je ekipi tudi uspelo. Afghani in Skunk #1 igrata glavni vlogi v tej zgodbi s srečnim konce, dve izjemni genetiki, ki sta se amalgamirali v kompleksen nabor lastnosti, ki jih drugje skupaj težko najdemo. Tisti srečneži, ki so se z njo že srečali vedo, da je njen vrhunski pridelek na voljo v izjemno kratkem času.

Morfologija

Power Kush je rastlina sativa oblike, ki zraste razmeroma visoko. Čeprav lahko na prostem doseže višino 3m, je v zaprtih prostorih malo skromnejša. Dinafem Power Kush je razvejana rastlina v obliki smreke, ki ima izjemen produkcijski potencial in dozori popolnoma prekrita s cvetovi.

Donos

Iščete sorto z ogromnim donosom? Power Kush je točno to, kar potrebujete. Neverjeten pridelek debelih, smolnatih in podolgovatih cvetov, ki so nared v izjemno kratkem času. Ustvari lahko do 550g/m2 v growboxu ali pa okoli 1100g na rastlino na prostem. Končni rezultat pa je prava trofeja, na katero boste zagotovo ponosni.

Aroma in okus

Power Kush oddaja zelo močan vonj po citrusih in lesu, okus pa ima pridihe Skunka, limon, začimb in sandalovine. Ko jo pričnete okušati, ne morete skriti navdušenja.

Efekt

Dinafem Power Kush ima zelo sproščujoč učinek. Ustvari zelo lepo uravnotežen možganski in fizičen občutek, kar je posledica 12-16% THC. Je zelo primerna za odklop od preostalega sveta.

Vzgoja

Dinafem Power Kush je močna ratlina, ki uspeva skoraj kjerkoli in v rokah vseh vrst gojiteljev. Edina problem lahko nastane pri gojenju v zelo vlažnih pogojih, kjer jo je treba budno spremljati in hitro ukrepati, če se pojavi plesen ali kakšna druga nadloga, povezana z visoko vlago. V zaprtih prostorih je idealna za SOG ali SCRoG, na prostem pa najlepše uspeva v suhih, sončnih, zmernih ni mediteranskih podnebjih, ter seveda v rastlinjaku. Je pravi šprinter in v growboxu dozori v samo 50 dneh od pričetka cvetenja, na prostem pa je na žetev pripravljena začetek oktobra. S to sorto je neglede na izkušnje gojitelja dober donos praktično zagotovljen. Zelo primerna sorta za motivacijo nestrpnih novincev.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, fotoperiodna
  • Vrsta: 50% indica, 50% sativa
  • Genetika: Afghani x Skunk#1
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Cvetenje: 7-8 tednov
  • Čas žetve: začetek oktobra
  • Donos indoor: 550g/m2
  • Donos zunaj: 1100g/rastlino
  • Višina zunaj: 3m
  • THC: 12-16%

Uradna stran izdelka: Dinafem Power Kush

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki