Dinafem Gorilla

Dinafem Gorilla

28,00 €
Z DDV

Dinafemova izvedba slavne ameriške Gorilla družine

Št. semen
Količina

Gorilla je zelo cenjena sorta konoplje v ZDA. Potomka Chem družine je vsekakor zvesta svojemu poreklu s potenco in aromo. Indika dominanten hibrid ima potencial zasenčiti vse druge indice, kot je lepo dokazala na tekmovanju Losa Angeles Cup in High Times Jamaican World Cup leta 2014, ko je zmagala na obeh. Izgled zrelega in zorjenega izdelka je preprosto osupljiv, svetlozeleni cvetovi pa zaradi obilice trihomov izgledajo kot posuti s sladkorjem. Naj vas ne zavede njena hibridna struktura, saj je njen tipično indica učinek tako močan, kot udarec gorile.

Morfologija

Dinafem Gorilla je indica dominanten hibrid, ki je rezultat križanja Chocolate Diesel, Chem Sister in Sour Dubb. Križanje naj bi se zgodilo po srečnem naključju, ko je žensko Sour Dubb oplodil moški Chem Sister. Glede na poreklo izgleda kot tipičen hibrid: srednja/velika struktura s srednjeveliko internodalno razdaljo in svetlozelenimi listi. Ampak naj vas izgled ne zavede, njena indica plat pride na plano takoj po zaužitju.

Donos

Gorilla je zelo produktivna sorta. Njena največja prednost je sposobnost proizvodnje smole: ustvari veliko izjemno lepljivih trihomov, zato je dobila prvotno ime Gorilla Glue. Vsekakor je treba omeniti okrogle, izjemno zbite, težke, dišeče in s smolo napolnjene cvetove, ki jih ustvari in ki dokončno zreli dobijo markantno belkasto barvo.

Poleg očitne vrhunske kvalitete ima končni pridelek tudi neverjetno privlačen izgled z veliko lepimi, kompaktnimi in svetlozelenimi bulami, posutimi s svetlečimi trihomi. Skratka, ena tistih sort, ki takoj pritegne pozornost, ko nekdo pred nas postavi vrečko polno cvetov.

Aroma in okus

Dinafem Gorilla ima zelo kompleksne, vendar tudi intenzivne okuse in arome. Ker izhaja iz družin Diesel in Chem, ima močan vonj po gorivu in ostre zemeljske note. Podobno kot Sour Diesel, vendar z več izrazitimi kislimi niansami. Ta sorta slovi tudi po velikem številu proizvedenih terpenov, predvsem sta to humulen in kariofilen.

Efekt

Učinek Gorille je izjemno močan zaradi visoke vsebnosti THC, vse do 20%. Ker praktično ne vsebuje CBD je primerna za vse, ki se znajo soočiti z močnimi sortami konoplje. Močan občutek, ki ga ustvari se ponavadi primerja z udarcem ogromne gorile. Se pravi: uničujoče.

Vzgoja

Dinafem Gorilla ni zahtevna rastlina. Vzgoja je razmeroma enostavna, tudi v growboxu, vendar je potrebno nekaj predhodnega znanja, predvsem glede gnojenja. Te sorte se ne sme pregnojiti, zato je najprimernejši običajen gnojilni režim. Je razmeroma občutljiva na vlago in pomanjkanje vode, zato jo je najbolje zmerno in pogosto zalivati. Obrezovanje je zelo priporočljivo, poredvsem pa se je treba osredotočiti na spodnje liste in veje, da ima zgornji del dovolj moči in energije za bujno rast.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 60% indica, 40% sativa
 • Genetika: Chocolate Diesel x Chem Sister x Sour Dubb
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8-9 tednov
 • Čas žetve: sredina oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 1000g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 15-20%
 • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Gorilla

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki