Dinafem Quick Kush

Dinafem Quick Kush

25,00 €
Z DDV

Legendarni OG kush z rekordno kratkim časom cvetenja

Št. semen
Količina

Dinafem Quick Kush je pohitrena sorta originalne OG Kush. Ena najprepoznavnejših indic vseh časov potrebuje 55-63 dni, da dozori, Quick različica pa le 49-56 dni. Vendar to ne pomeni, da je manj kvalitetna. Še vedno ima enako aromo, ki ji je prinesla toliko oboževalcev, kot redkokateri sorti v zgodovini konoplje in tudi znani učinek legendarne kalifornijske sorte. Ker je res pravi OG Kush, le precej hitrejši.

Morfologija

Quick Kush je nastal iz elitnega OG Kush klona in skrbno izbrane OG Kush Auto, zraste pa v vitko, srednje veliko rastlino z velikimi listi in enakomerno porazdeljenimi podaljšanimi vejami. Ob teh odličnih lastnostih je treba omeniti njeno lepoto, ki jo nedvomno postavi ob bok njenim prednikom. Če ne bi imela tako izjemnih arom, okusov in učinkov, bi bila odlična okrasna rastlina.

Donos

Quick Kush je tako produktivna, kot originalna verzija. Ne smemo pozabiti, da je OG Kush med drugim znan po izjemnem donosu, ki ga je Quick različica v celoti ohranila in lahko ustvari 500g/m2 v zaprtih prostorih in 1000g na rastlino na prostem. Tudi kvaliteta pridelka je vrhunska, kakor je pričakovati od najznamenitejše sorte zahodne obale ZDA. Pričakujte mnogo kompaktnih, smolnatih in izjemno močnih cvetov na vseh vejah.

Aroma in okus

Dinafem Quick Kush ima moč hipnotizirati množice ljubiteljev konoplje z oljnato in limonasto aromo, poudarjeno z notami dima. Res presenetljiva aroma. Čeprav se lahko zdi mešanica sprva precej čudna, mora zagotovo biti nek razlog, da se vsi vračajo k njej.

Efekt

Učinek Quick Kush je precej močan. Ker dozori hitreje, kot "normalna" verzija, je dlje izpostavljena soncu in vročini in lažje doseže polni potencial in visoko vsebnost THC.

Quick različica ima enak učinek, kot predhodnica. In seveda s tako visokimi vrednostmi THC učinek ni nežen, ampak izjemno močan in hitro delujoč ter zato primeren za neustrašne ljubitelje konoplje.

Vzgoja

Dinafem Quick Kush je smešno enostavna za vzgojo. Je izjemno odporna, zelo hitra in zelo hvaležna. V miru se lahko posvetite drugim rastlinam, kajti Quick Kush ne potrebuje pozornosti. Najlepše uspeva v toplih in suhih podnebjih in ne zahteva veliko gnojenja. Standarden gnojilni režim, po navodilih proizvajalca bo zadostoval, da bo kalifornijsko dekle lepo raslo in docvetelo po 50 dneh. OG Kush potrebuje precej časa, da docveti, zato je Dinafemova ekipa pravilno sklepala, da bi bila hitra verzija zelo lepa sorta.

Na prostem:

 • Manjša možnost problemov zaradi podnebja: OG Kush je pripravljen na žetev oktobra, včasih na začetku ali sredi (sredozemlje in južna Evropa), v drugih primerih pa bolj proti koncu meseca (ostala Evropa). Zahvaljujoč hitremu cvetenju Quick verzije, ki je teden ali dva hitrejša, pa bo pripravljena na žetev po 49-56 dneh, se pravi sredi septembra v južni Evropi in mesec dni kasneje na severu. Ker docveti prej, ni potrebno skrbeti zaradi dežja in nizkih temperatur, ki jih običajno prinese jesen.
 • Manjša možnostost ostalih problemov: ker rastline prej dozorijo, je manj možnosti, da rastline ukradejo. Tudi nekaj dni lahko naredi veliko razliko. Hkrati je manj možnosti, da boste opaženi. Sosedi in vohljači imajo teden ali dva manj, da vas opazijo in povzročijo probleme.

Indoor:

 • Večja profitabilnost: Dinafem Quick Kush je 20% hitrejši od originala, kar pomeni, da lahko pri gojenju v growboxu z original OG Kush naredite 6 ciklov, s Quick Kush pa 7,5.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 75% indica, 25% sativa
 • Genetika: OG Kush x OG Kush Auto
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-8 tednov
 • Čas žetve: sredi septembra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 1000g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 18-25%
 • CBD: 0,1%

Uradna stran izdelka: Dinafem Quick Kush

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki