Alga Bloom 5L | Plagron

Alga Bloom 5L | Plagron

81,50 €
Z DDV

Plagron Alga Bloom je tekoče organsko gnojilo iz morskih alg za fazo cvetenja.

Količina

Plagron Alga Bloom je osnovno hranilo zasnovano za gojenje v zemlji. Uporablja se v fazi cvetenja in pomaga vzdrževati enakomerno in bujno rast ter razvoj cvetov. Alga Bloom je temelj s katerim bodo rastline v fazi cvetenja brez težav dosegle velik in kvaliteten pridelek. Plagron Alga Bloom je izdelan iz ekstrakta morskih alg in sladkorne pese ter vsebuje različne vitamine, ogljikove hidrate, antioksidante in naravne hormone, ki poskrbijo za zdravo rast, odpornost na stres, zdrave korenine in s tem obilen pridelek.

Prednosti

 • Odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • Organska sestava
 • Skrbi za zdravo mikrofloro v substratu
 • Posebej zasnovano za fazo cvetenja
 • Vrhunski rezultati
 • Enostaven za uporabo

Uporaba in doziranje

 • Pred uporabo dobro pretresi
 • Za gnojenje cvetočih rastlin vmešaj 4ml Plagron Alga Bloom na liter vode pri vsakem zalivanju
 • Plagron priporoča pH vrednost med 5.5 in 6.5 za zalivanje skozi celo življenjsko obdobje rastlin
 • Za več informacij ter navodila za natančnejše doziranje in zalivanje uporabi Plagron kalkulator
 • Plagron Alga Bloom hranite v originalni embalaži na suhem in hladnem mestu izven dosega otrok in domačih živali.

Vsebina plastenke zadostuje za pripravo 1250L gnojilne mešanice

Lastnosti

 • Tekoče organsko gnojilo
 • Vrednost NPK 3 - 2 - 5
 • Skupni organski dušik (N) 3,3%, fosforjev pentoksid (P2O5) 2,3%, kalijev oksid (K2O) 5,4%. Vsebuje vinazo, hidrolizirane rastlinske beljakovine in ekstrakt morskih alg

Uradna stran izdelka: Plagron Alga Bloom
Uradna stran proizvajalca: Plagron

Plagron izdeluje ene najbolj kvalitetnih in uporabljanih substratov, gnojil in dodatkov za gojenje vseh vrst rastlin, predvsem konoplje. Njihovi produkti so najvišjega kakovostnega razreda in običajno malo dražji od konkurenčnih izdelkov, vendar mnogi gojitelji zaradi enostavnosti uporabe in vrhunske kvalitete prisegajo na Plagron.

Plagron je priznano Nizozemsko podjetje, ki je leta 1992 pričelo s pridelavo in prodajo deževnikovega komposta (Worm Hummus) na majhni kmetiji. Zaradi predanosti kvaliteti in konsistenci proizvodov, pa so se že po nekaj letih uveljavili kot proizvajalec premium organskih in mineralnih proizvodov, predvsem v hitro rastoči industriji konoplje.

Plagron ponuja paleto izdelkov tako za profesionalne vrtnarje, kot tudi za hobi vrtnarje in popolne začetnike. Plagron Terra Grow in Terra Bloom sta enostavni enokomponentni gnojili za fazo rasti in cvetenja, ki vedno dosegata obilen donos, predvsem v kombinaciji z ostalimi dodatki za zdravje rastlin. Alga Grow in Alga Bloom sta gnojili za rast in cvetenje, ki vsebujeta velik delež ekstrakta morskih alg in sta uporabna v bio vrtičkarstvu, Za naprednejše gojitelje so na voljo dodatki, kot na primer Power Roots za hitro ukoreninjanje tako potaknjencev, kot tudi rastlin iz semen in Pure Zym za dobro encimatsko dejavnost v območju korenin in pohitren razkroj odmrlega organskega materiala. Za največjo možno kompatibilnost in učinkovitost svojih proizvodov ponuja Plagron tudi organski pH minus regulator Lemon Kick in priporoča hkratno uporabo ostalih dodatkov.

Paradni konj podjetja Plagron pa je že vrsto let zelo kvaliteten 4v1 booster Green Sensation. Uporabljajo ga tako gojitelji konoplje, kot tudi vrtnarji za vzgojo zelenjave in gojitelji okrasnih rastlin, saj izboljša splošno zdravje rastlin, poveča pridelek, nekaterim pa tudi ojača okus. Green Sensation je zelo priljubljen med gojitelji čilijev, saj poveča koncentracijo capsaicina in velikost plodov.

Za zagotavljanje kvalitete in primernosti substratov in gnojil, je Plagron ustanovil poseben oddelek za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvoj novih in izboljšanje obstoječih produktov, hkrati pa drži strikten nadzor nad kvaliteto in konsistentnostjo obstoječih izdelkov. Plagron se hitro odziva na povpraševanja trga in gojiteljev, njihovi strokovnjaki in predstavniki pa so na voljo za vprašanja tako prodajalcev, kot tudi profesionalnih, zanesenjaških in hobi gojiteljev.

Substrati, gnojila in aditivi Plagron imajo zagotovljeno vrhunsko kakovost in konsistentno sestavo, večina pa je CE certificiranih v skladu s pravili EU. Vsi organski proizvodi so certificirani s strani Control Union, nekateri pa imajo RHP certifikat, oba certifikata pa sta jasno razvidna na embalaži (CU in RHP). Vsi certificirani produkti imajo navedeno poročilo laboratorijskih preiskav, izvedenih v neodvisni ustanovi.

Sorodni izdelki