• Novo
Plagron Sugar Royal 5L

Plagron Sugar Royal 5L

253,70 €
Z DDV

Izboljševalec okusa plodov in cvetov ter pospeševalec cvetenja

Količina

Plagron Sugar Royal je organsko gnojilo, ki spodbudi in pospešuje tvorbo sladkorjev v sadežih, cvetovih in listih. Hkrati spodbuja proizvodnjo smole, zato so cvetovi kompaktnejši, težji in boljše kvalitete. Sugar Royal vsebuje aminokisline, ki so ene od temeljnih gradnikov rastlin in izboljšajo učinkovitost tvorbe novih celic. Posledično imajo rastline manj težav z rastjo in lažje razvijejo odpornost na različne tegobe, vključno z različnimi plesnimi, pomanjkanje vode, hlad in vročino.

Plagron Sugar Royal vsebuje učinkovino, ki v rastlinah sproži mehanizem za obrambo pred pomanjkanjem vode, posledično pa pričnejo rastline ustvarjati več smol in eteričnih olj. V kombinaciji z Vita Race se lahko uporablja tudi foliarno, vendar Plagron priporoča, da se s pršenjem preneha po tretjem tednu cvetenja, saj bi lahko v nasprotnem primeru Sugar Royal vplival na okus končnega pridelka.

Za najboljše rezultate se Sugar Royal uporablja skupaj z Green Sensation.

Prednosti

 • Vrhunski spodbujevalec cvetenja
 • Izboljša kvaliteto pridelka
 • Poveča količino smole
 • Izboljša okus in aromo pridelka
 • Poveča količino cvetov in plodov
 • Pohitri rast in razvoj rastlin

Uporaba in doziranje

 • Uporabite največ 1ml Sugar Royal na liter vode.
 • Uporabljajte pri vsakem zalivanju od drugega tedna rasti dalje.
 • Do tretjega tedna cvetenja se lahko uporablja foliarno v kombinaciji z Vita Race.

Lastnosti

 • Tekoče organsko gnojilo
 • Vrednost NPK: 9 - 0 - 0
 • Vsebuje vodo, aminokisline in druge sestavine organskega izvora

Vsebina plastenke zadostuje za pripravo 5000L gnojilne mešanice

Uradna stran izdelka: Plagron Sugar Royal
Uradna stran proizvajalca: Plagron

Plagron izdeluje ene najbolj kvalitetnih in uporabljanih substratov, gnojil in dodatkov za gojenje vseh vrst rastlin, predvsem konoplje. Njihovi produkti so najvišjega kakovostnega razreda in običajno malo dražji od konkurenčnih izdelkov, vendar mnogi gojitelji zaradi enostavnosti uporabe in vrhunske kvalitete prisegajo na Plagron.

Plagron je priznano Nizozemsko podjetje, ki je leta 1992 pričelo s pridelavo in prodajo deževnikovega komposta (Worm Hummus) na majhni kmetiji. Zaradi predanosti kvaliteti in konsistenci proizvodov, pa so se že po nekaj letih uveljavili kot proizvajalec premium organskih in mineralnih proizvodov, predvsem v hitro rastoči industriji konoplje.

Plagron ponuja paleto izdelkov tako za profesionalne vrtnarje, kot tudi za hobi vrtnarje in popolne začetnike. Plagron Terra Grow in Terra Bloom sta enostavni enokomponentni gnojili za fazo rasti in cvetenja, ki vedno dosegata obilen donos, predvsem v kombinaciji z ostalimi dodatki za zdravje rastlin. Alga Grow in Alga Bloom sta gnojili za rast in cvetenje, ki vsebujeta velik delež ekstrakta morskih alg in sta uporabna v bio vrtičkarstvu, Za naprednejše gojitelje so na voljo dodatki, kot na primer Power Roots za hitro ukoreninjanje tako potaknjencev, kot tudi rastlin iz semen in Pure Zym za dobro encimatsko dejavnost v območju korenin in pohitren razkroj odmrlega organskega materiala. Za največjo možno kompatibilnost in učinkovitost svojih proizvodov ponuja Plagron tudi organski pH minus regulator Lemon Kick in priporoča hkratno uporabo ostalih dodatkov.

Paradni konj podjetja Plagron pa je že vrsto let zelo kvaliteten 4v1 booster Green Sensation. Uporabljajo ga tako gojitelji konoplje, kot tudi vrtnarji za vzgojo zelenjave in gojitelji okrasnih rastlin, saj izboljša splošno zdravje rastlin, poveča pridelek, nekaterim pa tudi ojača okus. Green Sensation je zelo priljubljen med gojitelji čilijev, saj poveča koncentracijo capsaicina in velikost plodov.

Za zagotavljanje kvalitete in primernosti substratov in gnojil, je Plagron ustanovil poseben oddelek za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvoj novih in izboljšanje obstoječih produktov, hkrati pa drži strikten nadzor nad kvaliteto in konsistentnostjo obstoječih izdelkov. Plagron se hitro odziva na povpraševanja trga in gojiteljev, njihovi strokovnjaki in predstavniki pa so na voljo za vprašanja tako prodajalcev, kot tudi profesionalnih, zanesenjaških in hobi gojiteljev.

Substrati, gnojila in aditivi Plagron imajo zagotovljeno vrhunsko kakovost in konsistentno sestavo, večina pa je CE certificiranih v skladu s pravili EU. Vsi organski proizvodi so certificirani s strani Control Union, nekateri pa imajo RHP certifikat, oba certifikata pa sta jasno razvidna na embalaži (CU in RHP). Vsi certificirani produkti imajo navedeno poročilo laboratorijskih preiskav, izvedenih v neodvisni ustanovi.

Sorodni izdelki