Green Sensation 1L | Plagron

Green Sensation 1L | Plagron

134,90 €
Z DDV

Vrhunski pospeševalec cvetenja (booster) s 4 v 1 sestavo

Količina

Green Sensation je paradni konj proizvajalca Plagron. Sestava 4v1 nadomešča PK13/14 gnojila, encime, pospeševalce metabolizma in pospeševalce cvetenja. Hkrati pospešuje proizvodnjo sladkorjev in poskrbi tudi za razkroj organskega materiala v raznih substratih in zemlji.

Plagron Green Sensation se uporablja v zadnjih 4-6 tednih faze cvetenja, ob vsakem zalivanju v kombinaciji z osnovnim gnojilom. Uporablja se ga lahko v vseh substratih, mešanicah, zemlji, kokosu in tudi v hidroponičnih sistemih. Green Sensation je booster, ki poskrbi za velik, kvaliteten in okusen pridelek.

Sestava 4 v 1 vsebuje

 • PK gnojilo, ki pospešuje cvetenje, odpornost rastlin in pomembno vpliva na končno kvaliteto pridelka
 • Encime, ki preprečujejo pomanjkanja hranil in stimulirajo mikrofloro v substratih
 • Izboljševalec presnove, ki izboljša okus in splošno kvaliteto pridelka
 • Pospeševalec (booster), ki rastlinam zagotovi hranila, ki jih potrebujejo za velik in kakovosten pridelek

Plagron Green Sensation je cenovno zelo ugoden izdelek, ki se meša v razmerju 1:1.000 (1ml na liter vode), hkrati pa združuje 4 izdelke, ki bi jih drugače morali kupiti posebej. Vsebuje vrhunske sestavine organskega izvora in zato ne pusti neželenih ostankov in soli v rastlinah in substratih. Lahko se uporablja pri gojenju v zaprtih prostorih ali na prostem, v vsakem substratu, vsakem načinu gojenja in je primeren za uporabo v zalivalnih sistemih. Je zelo enostaven za uporabo in mešanje in ima dolgo življenjsko dobo.

Prednosti

 • Vrhunska 4 v 1 formula
 • Izdelan iz organskih sestavin
 • Poveča količino in kakovost pridelka
 • Cenovno ugoden
 • Ne pušča ostankov soli
 • Izboljša in poudari okus

Uporaba in doziranje

 • Pred uporabo dobro pretresite
 • Vmešajte 1ml Plagron Green Sensation na liter vode
 • 1ml na L vode poveča EC vrednost za 0.5 mS/cm
 • Nato dodajte osnovna gnojila, dokler ne dosežete želene EC vrednosti
 • Uporabljajte pri vsakem zalivanju v zadnjih 4. do 6. tednih cvetenja
 • Za več informacij ter navodila za natančnejše doziranje in zalivanje uporabite Plagron kalkulator

Vsebina plastenke zadostuje za pripravo 1000L gnojilne mešanice

Lastnosti

 • Tekoče organomineralno gnojilo (booster)
 • Vrednost NPK 0 - 9 - 10
 • Vsebuje fosforjev pentoksid (P2O5) 9%, kalijev oksid (K2O), encime, rastlinske ekstrakte, beljakovine in ogljikove hidrate

Uradna stran izdelka: Plagron Green Sensation
Uradna stran proizvajalca: Plagron

Plagron izdeluje ene najbolj kvalitetnih in uporabljanih substratov, gnojil in dodatkov za gojenje vseh vrst rastlin, predvsem konoplje. Njihovi produkti so najvišjega kakovostnega razreda in običajno malo dražji od konkurenčnih izdelkov, vendar mnogi gojitelji zaradi enostavnosti uporabe in vrhunske kvalitete prisegajo na Plagron.

Plagron je priznano Nizozemsko podjetje, ki je leta 1992 pričelo s pridelavo in prodajo deževnikovega komposta (Worm Hummus) na majhni kmetiji. Zaradi predanosti kvaliteti in konsistenci proizvodov, pa so se že po nekaj letih uveljavili kot proizvajalec premium organskih in mineralnih proizvodov, predvsem v hitro rastoči industriji konoplje.

Plagron ponuja paleto izdelkov tako za profesionalne vrtnarje, kot tudi za hobi vrtnarje in popolne začetnike. Plagron Terra Grow in Terra Bloom sta enostavni enokomponentni gnojili za fazo rasti in cvetenja, ki vedno dosegata obilen donos, predvsem v kombinaciji z ostalimi dodatki za zdravje rastlin. Alga Grow in Alga Bloom sta gnojili za rast in cvetenje, ki vsebujeta velik delež ekstrakta morskih alg in sta uporabna v bio vrtičkarstvu, Za naprednejše gojitelje so na voljo dodatki, kot na primer Power Roots za hitro ukoreninjanje tako potaknjencev, kot tudi rastlin iz semen in Pure Zym za dobro encimatsko dejavnost v območju korenin in pohitren razkroj odmrlega organskega materiala. Za največjo možno kompatibilnost in učinkovitost svojih proizvodov ponuja Plagron tudi organski pH minus regulator Lemon Kick in priporoča hkratno uporabo ostalih dodatkov.

Paradni konj podjetja Plagron pa je že vrsto let zelo kvaliteten 4v1 booster Green Sensation. Uporabljajo ga tako gojitelji konoplje, kot tudi vrtnarji za vzgojo zelenjave in gojitelji okrasnih rastlin, saj izboljša splošno zdravje rastlin, poveča pridelek, nekaterim pa tudi ojača okus. Green Sensation je zelo priljubljen med gojitelji čilijev, saj poveča koncentracijo capsaicina in velikost plodov.

Za zagotavljanje kvalitete in primernosti substratov in gnojil, je Plagron ustanovil poseben oddelek za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvoj novih in izboljšanje obstoječih produktov, hkrati pa drži strikten nadzor nad kvaliteto in konsistentnostjo obstoječih izdelkov. Plagron se hitro odziva na povpraševanja trga in gojiteljev, njihovi strokovnjaki in predstavniki pa so na voljo za vprašanja tako prodajalcev, kot tudi profesionalnih, zanesenjaških in hobi gojiteljev.

Substrati, gnojila in aditivi Plagron imajo zagotovljeno vrhunsko kakovost in konsistentno sestavo, večina pa je CE certificiranih v skladu s pravili EU. Vsi organski proizvodi so certificirani s strani Control Union, nekateri pa imajo RHP certifikat, oba certifikata pa sta jasno razvidna na embalaži (CU in RHP). Vsi certificirani produkti imajo navedeno poročilo laboratorijskih preiskav, izvedenih v neodvisni ustanovi.

Sorodni izdelki