RQS Amnesia Haze Automatic

RQS Amnesia Haze Automatic

27,00 €
Z DDV

Ena od najbolj znanih sort Royal Queen Seeds v Auto verziji

Št. semen
Količina

Royal Queen Seeds Amnesia Haze Auto je rezultat mnogih let gojenja in križanja. Osnova je hibrid Amnesia Haze, ki so ga ustvarili pri Hy-Pro Seeds na Nisozemskem. Original Amnesia, poimenovana tudi Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze,... je klasična in vedno popularna Sativa sorta konoplje.

Največja slabost klasične Amnesia Haze je dolžina faze cvetenja, ki lahko doseže 12 tednov, nekateri fenotipi pa dozorijo šele po 20. tednih. To je za večino gojiteljev veliko preveč, hkrati pa je lahko klasična Amnesia Haze visoka rastlina, kar še dodatno oteži delo v growboxu.

Amnesia Haze Auto ponuja rešitve za vse naštete probleme, saj ponuja enak evforičen občutek in enak okus, kot original Amnesia Haze, hkrati pa je dosti manjša in dozori v občutno krajšem času. Tako je primerna tako za novince, kot tudi izkušene gojitelje.

V growboxu bo Amnesia Haze Auto potrebovala 80 - 85 dni od kaljenja do žetve, v tem času pa lahko zraste precej velika in doseže med 80 in 150cm v višino. To je, skupaj z velikimi, ozkimi listi in dolgimi cvetovi, jasen pokazatelj njenega Sativa porekla.

Podobno kot original Amnesia Haze, tudi Auto verzija raste hitro in obrodi veliko cvetov vrhunske kvalitete. Na prostem lahko pridelek doseže 180g/m2 na rastlino, v growboxu pa obrodi do 400g/m2 in je tako med bolj produktivnimi Auto sortami. Amnesia Haze Auto potrebuje večjo količino gnojil, vseeno pa je potrebna previdnost, ker so vse Haze sorte občutljive na predoziranja.

Amnesia Haze ustvari dolge in dišeče cvetove z vonjem po zemlji in citrusih, ki se s časom in pravilnim staranjem še izboljša. Njena aroma, okus in učinek so praktično enaki originalni Amnesia Haze, hkrati pa je mnogo lažja za vzgojo.

Lastnosti:

  • THC: 18%
  • CBD: srednje
  • Donos indoor: 350 - 400 g/m2
  • Donos zunaj: 130 - 180 g/rastlino
  • Višina indoor: 50 - 100 cm
  • Višina zunaj: 100 - 120 cm
  • Cvetenje: 8 - 10 tednov
  • Čas žetve: 10 - 12 tednov po vzkitju
  • Genetika: Amnesia Haze x Ruderalis
  • Sorta: sativa 50% indica 30% Ruderalis 30%

Uradna stran izdelka: Royal Queen Seeds Amnesia Haze Automatic
Uradna stran proizvajalca: Royal Queen Seeds

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.