Seznam izdelkov po proizvajalcu Royal Queen Seeds

Vrhunska semenska banka Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds je ena izmed najhitreje rastočih semenskih bank v Evropi. Po dolgih letih nabiranja izkušenj z gojenjem semen konoplje na Nizozemskem so se odločili lansirati svojo linijo semen in lahko danes po ugodni ceni ponudijo feminizirana, autoflowering in medicinska semena konoplje.

Konoplja, kanabis, trava, skunk, gandža, kakorkoli jo že imenujete - Royal Queen Seeds ima odlično izbiro feminiziranih, autoflower in medicinskih sort. Danes je na voljo veliko različnih sort in veliko semenskih bank, zato je lahko izbira semen konoplje precej težavna. V semenski banki Royal Queen Seeds s ponosom ponujajo velik izbor semen konoplje vrhunske kvalitete po poštenih cenah.

Ne glede na to, ali iščete indica, sativa ali autoflowering (z ruderalis geni) sorte, so pri Royal Queen Seeds prepričani, da imajo nekaj za vsakega ljubitelja konoplje. Vsa semena konoplje v ponudbi so feminizirana, kar pomeni, da ni potrebe po identificiranju in odstranjevanju moških rastlin in se lahko osredotočite na vzgojo ženskih rastlin z velikimi cvetovi.

Pestra izbira Royal Queen Seeds semen konoplje vključuje mnoge zmagovalce tekmovanj Highlife Cup in High Times Cannabis Cup. Med njimi so tudi take klasike, kot White Widow, Shining Silver Haze, Northern Light in Amnesia Haze. V ponudbi so tudi svetovno znane sorte, na primer OG Kush, Critical in Skunk #1.

Poleg tega ima Royal Queen Seeds v ponudbi tudi veliko izbiro autoflowering sort, večina pa potrebuje samo 8-10 tednov, da konča življenjski cikel od semena do žetve. S takimi sortami je gojenje izjemno enostavno in lahko tudi popoln začetnik doseže dober rezultat in proizvede cvetove najkakovostnejše konoplje.

Vsa Royal Queen Seeds semena konoplje so vzgojena organsko, ročno izbrana in podvržena rednemu testiranju, kar zagotavlja kvaliteto in visok odstotek kaljivosti. Pakirana so v kvalitetno embalažo, ki jih ščiti pred okoljskimi vplivi, zato so v najboljšem možnem stanju, ko jih prejmete.