GHE B' Essentials 1L

GHE B' Essentials 1L

10,00 €
Z DDV

GHE B' Essentials je celovita mešanica mikroelementov za zdravo rast.

Količina

General Hydroponics B' Essentials je mešanica koncentriranih mikrohranil, kelatov ter za zdravo rast nujno potrebnih mikroelementov. Izdelan je tako, da posnema naravne razmere in koncentracije hranil v naravi in tako ustvari primerno razmerje tudi v gnojilnih mešanicah pri hidroponiki. Ker se lahko uporablja tudi foliarno, je primeren tudi za akvaponične sisteme, kjer je vnos kovin v vodo lahko problematičen.

Različna gnojila vsebujejo osnovna (NPK) in nekatera sekundarna hranila (Ca, Mg...), ne pa tudi celotnega nabora mikrohranil, ki so potrebna za zdrav razvoj rastlin. Testiranja v laboratoriuju so pokazala na pomembno izboljšanje zdravja rastlin in odpornosti na škodljivce kadar so bili dodani izbrani mikroelementi. GHE gnojila že vsebujejo te mikroelemente, če pa uporabljate druga ali generična gnojila, pa lahko z uporabo GHE B' Essentials dopolnite gnojilno mešanico in izboljšate splošno zdravje rastlin.

General Hydroponics B' Essentials vsebuje organski pufer - stabilizator, ki poskrbi, da je pH vrednost gnojilne mešanice ali substrata dalj časa stabilna.

Uporablja se lahko v zemlji, mešanih substratih, kokosu ali hidroponiki. Primeren je tudi za foliarno uporabo.

Doziranje: 5ml na liter vode za hidroponiko in foliarno rabo. 3ml na liter vode za uporabo v zemlji. 

Sorodni izdelki