GHE Ripen 500ml

GHE Ripen 500ml

8,20 €
Z DDV

General Hydroponics Ripen je spodbujevalec za zadnje tedne cvetenja.

Količina

GHE Ripen je z razlogom najbolje prodajan izdelek proizvajalca General Hydroponics. Poveča rast cvetov, smol in eteričnih olj, hkrati pa rastlino očisti prevelike vsebnosti hranil.

Rastlini pošlje signal, da je njen življenjski cikel pri koncu in pospeši zorenje. Rastlina tudi poveča proizvodnjo obrambnih mehanizmov, s tem pa proizvodnjo smol, olj in drugih aktivnih učinkovin. Vsebuje enostavne mineralne soli, ki sprožijo povečano presnovo nitratov in mikroelementov, posledično pa je pridelek boljšega okusa.

GHE Ripen se lahko uporablja za pospešitev zorenja kadar pridelku grozi slabo vreme ali druge nevšečnosti. V hidroponičnih sistemih se ga uporablja zadnjih 10 dni, čemur sledita 2 dneva izpiranja s FloraKleen. V zemlji se uporablja zadnjih 10-20 dni, nato pa sledi do 7 dni izpiranja s FloraKleen.

Lahko se ga uporablja v zemlji, mešanih substratih, kokosu ali hidroponiki.

Pri zalivanju uporabljajte samo GHE Ripen, brez ostalih gnojil! Za najboljše rezultate po koncu uporabe Ripen namesto 10 dnevnega izpiranja z navadno vodo rastline izpirajte 2 dneva, uporabite pa vodo z dodanim FloraKleen.

Doziranje: do 5ml na liter vode pri hidroponiki, do 4ml na liter vode v zemlji. Za natančnejše odmerjanje si oglejte GHE Ripen preglednico.

NPK 0-6-5

Sorodni izdelki