Seznam izdelkov po proizvajalcu Barney's Farm

Barney's Farm je legendarna Amsterdamska semenska banka, ki že leta navdušuje s starimi in novimi sortami. Večkrat nagrajena na mnogih tekmovanjih in s pestrim naborom semen vrhunske kvalitete je Barney's Farm ena najbolj spoštovanih ustanov v industriji konoplje.

Bilo je konec osemdesetih let in visoko v Himalaji, kjer se je težak sneg spuščal z neba, ko je majhna skupina gojiteljev pričela s križanjem sort konoplje, skrbno izbranih iz različnih koncev Bližnjega vzhoda in Azije. Bogate žetve Sativ in Indic so ohranjale skupinski duh tekom njihovega triletnega dela v odmaknjenih, pustih gorah. In prav eden od članov te nadarjene skupine je ustvaril eno najvidnejših svetovnih podjetij na področju proizvodnje konopljinih semen.

To podjetje je Barney's Farm in človek, ki je vse skupaj začel, se imenuje Derry. Po uspešnem obdobju gojenja konoplje v Aziji se je Derry leta 1992 skupaj s svojimi novo vzgojenimi semeni konoplje vrnil v Amsterdam in tam prevzel vodenje kavarne Barney's Coffee Shop. Priljubljenost njegovih sort je pripomogla k temu, da je kavarna Barney's kmalu postala najbolj priljubljeno mesto vedoželjnih gostov iz vsega sveta.

Edinstveni dogodki, ki obdajajo začetke podjetja Barney's Farm samo še povečujejo njegovo že tako veliko popularnost. Podjetje, nagrajeno z neštetimi nagradami živi v neprestani želji po ustvarjanju novih in vznemirljivih vrst konoplje, zato ni čudno, da po znamenitih Barney's Farm kreacijah povprašujejo ljudje iz vsega sveta.

V zadnjem desetletju so pri Barney's Farm proizvedli nekatere od najbolj priljubljenih vrst konoplje na svetu, zmagali na tekmovanjih Cannabis Cup in Indica/Sativa Cup in sicer z izdelki G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream in mnogimi drugimi. Critical Kush pa je samo nekaj mesecev po izdaji postal prava prodajna uspešnica.

Kljub zgodovini, ki obsega že skoraj 30 let, priljubljenost znamke Barney's Farm nikoli ni zabeležila nobenega upada. Na trg vedno znova dajejo nove sorte, kar vse večjemu občinstvu daje možnost, da še naprej uživa v izključno visokokakovostnih konopljinih semenih podjetja, ki je bilo dobesedno ustvarjeno na vrhu sveta in je tam skozi leta tudi ostalo.