Plagron Allmix 50L

Plagron Allmix 50L

17,50 €
Z DDV

Plagron Allmix je pognojen substrat in že pripravljen na uporabo.

Količina

V mešanici vermikomposta (worm castings, iztrebki deževnikov), perlita, črne in bele šote ter šotnih vlaken lahko rastline vzgajamo od začetka ali pa jih vanjo presadimo. Če presajamo majhne ali občutljive rastline je priporočljivo substrat sprati s polovično ali enako količino vode (5-10L vode na 10L substrata), da se izločijo že dostopna hranila. Tako se izognemo šoku, ko korenine pridejo v stik z bogatim substratom. V nekaj dneh bo ponovno aktivirana mikroflora pričela z razgradnjo organskega materiala v substratu in rastlini zagotovila primerno količino hranil.

Za optimalno rast v Plagron Allmix ne dodajamo mineralnih gnojil. Substrat je 100% organski in običajno zagotavlja dovolj hranil za vsaj 6 tednov rasti.

Lahko ga uporabljamo kot dodatek za obogatitev revne prsti.

Substrate pošiljamo izključno z DPD in po predhodnem dogovoru. Doplačilo poštnine je 12EUR za vsako 50L vrečo substrata in 7 EUR za 20/25L vrečo.

Substrate dostavljamo tudi sami po predhodnem dogovoru. Minimalna količina za dostavo je 10 50L vreč za S in J primorsko ter Furlanijo Julijsko Krajino, za ostalo Slovenijo in Italijo pa po dogovoru.