• Novo
Plagron Bat Guano 25L

Plagron Bat Guano 25L

72,40 €
Z DDV

Gnojilo iz kompostiranih iztrebkov netopirjev in morskih ptic ter ekstrakta sladkorne pese.

Količina

Plagron Bat Guano kot glavno sestavino vsebuje iztrebke netopirjev in različnih morskih ptic, zato je eno najbolj vsestranskih gnojil, ki jih nudi narava. Bat Guano spodbuja razvoj koreninskega sistema in izboljša mikrofloro v substratu. Hkrati pripomore k zdravi rasti in cvetenju različnih vrst rastlin ter poskrbi za dišeč in okusen pridelek.

Plagron Bat Guano vsebuje veliko fosforja in kalija, kar zagotavlja bujno rast in cvetenje.

Prednosti

  • Izboljša aromo in okus pridelka
  • Pospeši rast in cvetenje
  • Izboljša mikrofloro v substratu
  • Primeren za ekološko in organsko pridelavo

Uporaba in doziranje

  • Na prostem potresite in plitko vmešajte 20kg Plagron Bat Guano na 100m² ali
  • vmešajte 30kg Bat Guano na 1.000 litrov substrata
  • Primeren je za izboljšanje iztrošenih substratov

Lastnosti

  • Organsko gnojilo v prahu
  • Vrednost NPK: 3 - 15 - 4
  • Vsebuje kompostirane iztrebke netopirjev, morskih ptic in ekstrakt sladkorne pese

Uradna stran izdelka: Plagron Bat Guano
Uradna stran proizvajalca: Plagron

Plagron izdeluje ene najbolj kvalitetnih in uporabljanih substratov, gnojil in dodatkov za gojenje vseh vrst rastlin, predvsem konoplje. Njihovi produkti so najvišjega kakovostnega razreda in običajno malo dražji od konkurenčnih izdelkov, vendar mnogi gojitelji zaradi enostavnosti uporabe in vrhunske kvalitete prisegajo na Plagron.

Plagron je priznano Nizozemsko podjetje, ki je leta 1992 pričelo s pridelavo in prodajo deževnikovega komposta (Worm Hummus) na majhni kmetiji. Zaradi predanosti kvaliteti in konsistenci proizvodov, pa so se že po nekaj letih uveljavili kot proizvajalec premium organskih in mineralnih proizvodov, predvsem v hitro rastoči industriji konoplje.

Plagron ponuja paleto izdelkov tako za profesionalne vrtnarje, kot tudi za hobi vrtnarje in popolne začetnike. Plagron Terra Grow in Terra Bloom sta enostavni enokomponentni gnojili za fazo rasti in cvetenja, ki vedno dosegata obilen donos, predvsem v kombinaciji z ostalimi dodatki za zdravje rastlin. Alga Grow in Alga Bloom sta gnojili za rast in cvetenje, ki vsebujeta velik delež ekstrakta morskih alg in sta uporabna v bio vrtičkarstvu, Za naprednejše gojitelje so na voljo dodatki, kot na primer Power Roots za hitro ukoreninjanje tako potaknjencev, kot tudi rastlin iz semen in Pure Zym za dobro encimatsko dejavnost v območju korenin in pohitren razkroj odmrlega organskega materiala. Za največjo možno kompatibilnost in učinkovitost svojih proizvodov ponuja Plagron tudi organski pH minus regulator Lemon Kick in priporoča hkratno uporabo ostalih dodatkov.

Paradni konj podjetja Plagron pa je že vrsto let zelo kvaliteten 4v1 booster Green Sensation. Uporabljajo ga tako gojitelji konoplje, kot tudi vrtnarji za vzgojo zelenjave in gojitelji okrasnih rastlin, saj izboljša splošno zdravje rastlin, poveča pridelek, nekaterim pa tudi ojača okus. Green Sensation je zelo priljubljen med gojitelji čilijev, saj poveča koncentracijo capsaicina in velikost plodov.

Za zagotavljanje kvalitete in primernosti substratov in gnojil, je Plagron ustanovil poseben oddelek za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvoj novih in izboljšanje obstoječih produktov, hkrati pa drži strikten nadzor nad kvaliteto in konsistentnostjo obstoječih izdelkov. Plagron se hitro odziva na povpraševanja trga in gojiteljev, njihovi strokovnjaki in predstavniki pa so na voljo za vprašanja tako prodajalcev, kot tudi profesionalnih, zanesenjaških in hobi gojiteljev.

Substrati, gnojila in aditivi Plagron imajo zagotovljeno vrhunsko kakovost in konsistentno sestavo, večina pa je CE certificiranih v skladu s pravili EU. Vsi organski proizvodi so certificirani s strani Control Union, nekateri pa imajo RHP certifikat, oba certifikata pa sta jasno razvidna na embalaži (CU in RHP). Vsi certificirani produkti imajo navedeno poročilo laboratorijskih preiskav, izvedenih v neodvisni ustanovi.

Sorodni izdelki