• Razprodaja!
Advanced Nutrients Iguana Juice Bloom 1L

Advanced Nutrients Iguana Juice Bloom 1L

16,95 €
Z DDV

100% organsko osnovno gnojilo za fazo cvetenja. Zagotavlja vrhunske rezultate in netežavno gojenje v vseh sistemih, od zemlje do hidroponike.

Količina

Advanced Nutrients Iguana Juice Bloom je enokomponentno 100% organsko gnojilo za cvetenje, enostavno za doziranje in mešanje, brez neprijetnega vonja. Gnojilo tudi ne vsebuje velikih delcev snovi, ki bi se nalagale na filtrih, šobah, ceveh ali črpalkah in bi lahko zamašila ali zmanjšala pretok v hidroponičnih ali zalivalnih sistemih.

Iguana Juice z ribjim hidrolizatom in ekstraktom kvasa, juke in lucerne vsebuje širok spekter makro in mikrohranil, mineralov in vitaminov ter aminokislin za zdravo in hitro rast, optimalen razvoj cvetov ter veliko in kvalitetno žetev.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

S sočasno uporabo biostimulatorjev Voodoo Juice, Tarantula in Piranha se v substratu in na koreninah razvije zdrava populacija koristnih mikrobov in gliv, ki rastlinam pomagajo vzdrževati močno in zdravo rast, zmanjšujejo posledice stresa in povečajo absorbcijo kisika iz substrata ali hidroponične gnojilne mešanice.

Priporočena je hkratna uporaba drugih dodatkov in pospeševalcev cvetenja Advanced Nutrients, kot so Big Bud, Bud Candy in Overdrive.

Doziranje: 4ml/l vode pri vsakem zalivanju v fazi cvetenja do izpiranja. Pred tem skozi celotno fazo rasti uporabljajte Iguana Juice Grow.